Mi a teendő, ha a zseb/kézmelegítő felfőzés után is kemény?
Figyelt kérdés
Ugyebár ennek a lényege,hogy zselés,folyékony állagúnak kell lennie,miután felfőzzük.Mikor főztem,folyékony állagú lett,így kivettem,ahogy azt az utasítás is írja.De mire kihűl a forró vízből kivétel után,a kis fémlap megtörése nélkül bekeményedik,ugyanúgy,mintha megtörtem volna.Pedig elég ideig főztem,már többször is használtam,de eddig nem volt ilyen.4 db van,abból egy folyékony lett,a másik 3-mal nem tudom mi van...2015. dec. 30. 14:53
1/1 anonim válasza:
Addig főzöd a vízben amíg teljesen átlátszó nem lesz, utánna pedig hideg vízet öntesz rá, kiveszed, és kész is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!