Mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Valahol láthattam régebben egy animét, harcolós, apokaliptikus, talán, de ebben nem vagyok biztos, angyalos volt (nem az Angel Beats). Amire emlékszek belőle, hogy "bombázni" kezdtek valami robotok(?) és egy kisebb tömeg valami bolt szerűségbe húzódtak vissza, és volt egy srác, aki a tömeg előtt feküdt, aztán jött egy lány karddal(?) a kezében és mintha le akarta volna ütni azt, aki rá akart támadni a srácra. Tippelek még a Chaos;Head-re képek alapján, még nem néztem bele, de ha van ötletetek, hogy ez
melyik lehet, megköszönném :)
2015. dec. 29. 19:29
2/2 A kérdező kommentje:
nem hiszem, de belenézek és azért köszi! :)
2015. dec. 30. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!