Mit tudnék tenni?
Sziasztok!
14 éves vok.(lány). Jobban szeretek bárhol máshol lenni, mint otthon. Régen még ez nem volt így, de már év eleje óta tart. Eddig azt hittem, hogy kinövöm, elfelejtem, megváltozom, de nem. Minden nap egy szenvedés. A suliban is jobban szeretek lenni, mint itthon.
4-en vagyunk testvérek és így nekünk 2 szoba jut. Nagyon zavar az is, hogy sose tudok egyedül lenni, de az is, hogy az összes osztálytársam gazdagabb nálam és nagyobb házuk van. Ehhez még hozzájönnek az egyre sűrűsödő viták. Mit tegyek ez ellen.
Te semmit. Valószínűleg változni fogsz, de fel a fejel: Minél gazdagabb családból jön ki a gyerek, annál utálatosabb, hülyébb és ütnivalóbb.... SZERINTEM!
Amúgy a szüleid minek vállaltak 4 gyereket ha szegények vagytok (lehet félreértettem)?
Köszönöm a válaszokat.
2-es válaszoló, jól érted, de szt. ettől még nem vagyunk szegények. Szerinted azok vagyunk?(Gúny nélkül kérdezem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!