Pelenkába szeretnék bepisilni éjszaka úgy hogy nem tudok róla, szóval álmomban bepisilni. Milyen módszerek vannak erre? 15/L
Támogatnám pár korábbi hozzászóló véleményét! Este ivás, és próbálj meg jól lefáradni! Akár maradj fenn sokáig előző éjjel, az talán kiütne!:)
Amúgy szerintem, jó hogy ki merted ezt írni! ÉS szerintem egyrészt aranyos, másrészt izgató is, akinek nem jön be az meg hagyjon:) Szurkolok hogy sikerüljön:)
Ha gondolod, írtam priviben is:) 15/f
Erre semmiféle terápia sincs, elvileg van rá hipnózis alatti szuggesztió, de nem láttam még élő embert, akinek hatott volna az ilyen. Szoktatással lehet a kontrollt gyengíteni, de megszüntetni nem lehet. A gyógyszeres, vízhajtós megoldások meg egyenesen veszélyesek, azok se okoznak éjszakai bevizelést, de rendszeres használatuk kiszáradást okoz, az altató pedig súlyos függőséget okozhat, nem kéne fiatal korban ilyen kemikáliákhoz hozzá szokni.
Semmi baj azzal, ha valaki szeret bepisilni és még azzal sincs, hogy azt szeretné, hogy ne érezze azt, hogy kell, hanem csak becsorogjon. De azt el kell fogadni, hogy amennyiben nem beteg valaki, akkor ez csak álom marad. És marad a tudatos bepisilés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!