Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet úgy bepisilni...

Hogyan lehet úgy bepisilni hogy azt nem te akarod, tehát véletlenül bepisilni?

Figyelt kérdés
És még éjszaka is hogyan lehet álmodban összepisilni magadat?

2015. dec. 28. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én se értem. Én pisiltem ágyba és megérteni se tudom, hogy valaki miért akarja. Ki kell pucolni z ágyat, amit egy napig hasznaljisem lehet, ágyneműt kell cserélni, stb.
2020. ápr. 26. 18:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Az ember egy kor fölött nem tud teljesen bepisilni.

A hólyag egy kisebb mennyiséget enged ki, utána a záróizom visszaáll a helyére.

Ott, ha valakinek ez nem jön össze és a hólyag egész tartalmát kiüríti, valami baj van vagy tudatosan eresztik ki.

Például, valószínűleg sok embernél előfordult, hogy a wc közelében az inger felerősödött.

Ha a levetkőzés hosszabb folyamatot vesz igénybe, van, amikor a záróizom a felerősödött ingerek hatására elernyed.

Ez a jelenség egy stresszt vált ki az emberből, mert arra gondol, hogy, ha nem akar elázni, akkor gyorsan le kell vetkőznie és stressz hatása alatt az ember ügyetlen, még lassabb a folyamat.

Ilyenkor van az, hogy az ember azt mondja, hogy már úgyis mindegy, ruhástól leül a wcre és teljesen bepisil, mert azáltal, hogy tudatosan pisil, a záróizom nem megy vissza a helyére.

Pedig, ha az illető várna egy kicsit, akkor a szivárgás abbamaradna és a záróizom is a helyére állna, nem pisilne be teljesen.

2022. ápr. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!