Hogyan buktasam le a tolvajt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve már hogy gyakran előfordult hogy a gyárba ahol dolgozok az öltözőböl folyamatosan tűnek el dolgok penztárca stb. A Rendőrségre nem mentem mert nem akartam az ártatlan embereket besározni és a gyár hírnevét tönkre tenni. 6-an dolgozunk (csak nők és én is a gyárba) 5-en sejtjűk hogy ki lehet mi közölünk egy új munkásstb. Ezért ma azt találtuk ki hogy lebuktasuk csak nem tudjuk hogyan csaljuk csaliba. Ha valaki tud valami tanácsot várom.2015. dec. 28. 15:18
1/3 anonim válasza:
Arra azért figyelj oda, hogy ha mégsem az új volna, akkor az igazi tenni fog azért, hogy úgy alakuljon a dolog, hogy áthárítsa a lopást.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, tudna valaki tanácsot adni?
2015. dec. 28. 15:59
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen legjobb lenne a rendőrséget értesíteni, ha megint lesz valami. Lehet, hogy pont így sároztok be egy ártatlan embert, a valódi tettes meg röhög rajtatok, hogy a másikat gyanúsítjátok.
Esetleg azt meg lehet tenni, hogy egy ezresnek felírod a számát, aztán azt a pénzt mindig ott hagyod egy felakasztott ruha zsebében. Egy teljesen megbízható, nem gyanúsítható embernek (pl. portásnak, rendésznek, vagy ami van) megmutatod előtte, hogy legyen tanúd. Mikor eltűnik a pénz, akkor kihívod a rendőrséget, és mindenkinek a pénztárcáját átnézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!