Milyen ez a mese? 10-15 perc alatt kész is volt.
Egy Kutya és Egy Macska
Hol volt,hol nem volt,élt egyszer egy kutya.Azt az állatot vagyis a kutyát nevezzük: Egy Kutyának.
Egy Kutya egyszer elszökött.Sokáig kóborolt Egy Kutya egymagában.Egy éjjel azt történt hogy Egy Kutya találkozott több macskával.A macskák megtámadták Egy Kutyát de a vezérmacska nem.Vezérmacskát nevezzük:Egy Macskának.Tehát Egy Macska visszahívta a többi macskát.Egy Kutya nagyon furcsállta ezért meg is kérdezte:
-Hát hogyhogy nem támadtál meg??
-Ahogy elnézem még fiatal kutya vagy,élvezd csak az életet-Mondta Egy Macska
-Hát jó-felelt Egy Kutya.
-Veled mehetek?Én is kóbor macska vagyok.
-Hát persze.Gyere csak!
Nagy barátság alakult ki közöttük...Egy hónap múlva befogadta őket egy család.Egy hétig nevelték őket és végre hazavitték Egy Kutyát.Egy Macskát is ugyan oda vitték.Nagy öröm volt a gazdának hogy végre visszakapta az állatait.
És végül kiderült hogy Egy Kutya és Egy Macska eddigis ugyanott éltek csak nem vették észre egymást.
Üdv:Ádám
Istenem de jó még neked.
a nagyok tudják, hogy miért mondtam ezt
Tetszik is, és nem is. Azért nem tetszik, mert rossz a fogalmazásod, és a történetíró készséged, de tudom, hogy csak 11 vagy, ezért erről nem tehetsz. Fejlesztgesd magad, akkor jobb leszel.
És azért tetszik, mert bár tudom, hogy nem szándékosan, mégis belevittél a történetbe egy mondanivalót... Ha valaki észreveszi ezt a véletlenül írt mondandót, az érteni fogja, hogy ebből a szempontból miért tetszik a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!