Kerstin Gier Silber c. könyvének van magyar folytatása?
Figyelt kérdés
Az első részt elolvastam iszonyat jó (ajánlom) de a második részt mindenhol csak németül van. Segítetek?2015. dec. 27. 17:28
1/7 anonim válasza:
Szia, én is nem rég olvastam el a könyvet, de sehol sem találom a folytatását magyarul, csakis kizárólag németül..
2/7 Panna325 válasza:
Szia! Én is olvastam és kicsit utána néztem: Elvileg fordítani fogják de ezt is csak nemrég sikerült nekik hát még a következő kettőt! Várunk ez a megoldás!:3
3/7 anonim válasza:
Szia, ha érdekel akkor szívesen csinálok egy amatőr fordítást. Jelentkezz ha érdekel!
4/7 anonim válasza:
Hivatalosan ősztől lesz a 2. kötet magyarul. :)
5/7 anonim válasza:
FIGYELEM!! 21-én érkezik a boltokba ;)
7/7 anonim válasza:
Régi kérdés már, de valaki nem tudja, miért fordították a “Silver”-t “Silber”-re magyarul? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!