Több, mint egy hete várok egy DHL-es küldeményre, de nem jön. Mit tegyek?
Egy futár cégnél dolgozom éjszakás sofőrként.
Ez az időszak mindenkit túlterhel. Ha 23-án nem vitték ki, annak két oka lehet: vagy hibázott valaki, vagy nem volt már elég kapacitásuk rá.
Mivel ezt a céget is emberek működtetik (igen, emberek :) ), így bizony előfordulhat egy-két hiba.
A Karácsony szó mond valamit?! Tudod: otthon, család, béke, szeretet, bejgli stb stb. Említettem már feljebb, hogy ők is emberek és nem hiszem, hogy a munkahelyen karácsonyoznak. (Valószínűleg, ezért nem kaptál választ a leveleidre.) :)
Azt tudnám javasolni, hogy nyugodj meg ... holnap minden bizonnyal a kezedben lesz a csomag.
2-es pedig elvárják az emberek hogy karikor is dolgozz!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__74..
Nem az a legfőbb bajom, hogy nincs még itt -bár nem örülök-, hanem az, hogy senki nem értesít. Plusz pénzt fizettem, hogy expressz ideérjen. Ha nem volna sürgős, nem rinyálnék.
És igen, felfogtam, hogy emberek dolgoznak a cégnél, mégis hogyan gobdolhatnám másként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!