Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Több, mint egy hete várok egy...

Yngve kérdése:

Több, mint egy hete várok egy DHL-es küldeményre, de nem jön. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyomon követem a honlapon, és már megérkezett hétfőn a budapesti elosztó részleghez. 23-án kellett volna megkapnom, de semmi. A honlap azóta nem közöl információkat, és a DHL sem válaszol a leveleimre. Mit tegyek???

2015. dec. 27. 10:18
 1/4 Gugu Gabor ***** válasza:
0%
Ugyan nem vagyok tisztában a dhl működésével... de lehet náluk is karácsonyvan?
2015. dec. 27. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Egy futár cégnél dolgozom éjszakás sofőrként.

Ez az időszak mindenkit túlterhel. Ha 23-án nem vitték ki, annak két oka lehet: vagy hibázott valaki, vagy nem volt már elég kapacitásuk rá.

Mivel ezt a céget is emberek működtetik (igen, emberek :) ), így bizony előfordulhat egy-két hiba.

A Karácsony szó mond valamit?! Tudod: otthon, család, béke, szeretet, bejgli stb stb. Említettem már feljebb, hogy ők is emberek és nem hiszem, hogy a munkahelyen karácsonyoznak. (Valószínűleg, ezért nem kaptál választ a leveleidre.) :)

Azt tudnám javasolni, hogy nyugodj meg ... holnap minden bizonnyal a kezedben lesz a csomag.

2015. dec. 27. 12:23
 3/4 szántóvető ***** válasza:

2-es pedig elvárják az emberek hogy karikor is dolgozz!

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__74..

2015. dec. 27. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem az a legfőbb bajom, hogy nincs még itt -bár nem örülök-, hanem az, hogy senki nem értesít. Plusz pénzt fizettem, hogy expressz ideérjen. Ha nem volna sürgős, nem rinyálnék.

És igen, felfogtam, hogy emberek dolgoznak a cégnél, mégis hogyan gobdolhatnám másként?

2015. dec. 28. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!