AVON villámstartot mikor fizetnek?
Figyelt kérdés
nemrég indult ez a villámstart program az avon kezdő koordiknak. első szintnél rendeltem az ingyen csomagot az megvan. második szintet teljesítettem novembernek, itt elvileg pénzt kapok. valami info arról hogy ezt mikor fizetik?2015. dec. 26. 09:25
1/1 sg0000 válasza:
ugy tudom hogy igy ev vegen aki koordinator szinten lett, az lehet kicsuszik az ev vegi szamolasok miatt most ebbol a jutalekbol, es kb febuarba kapod meg visszaenoleg mindent, ezaz egyik lehetoseg..
A masik, ha hogy ezek a jutalek kifizetesek lalaban 14.e fele szokott lenni , de ezt mar akkor most 14.en kellett volna kapnod. szerintem itt mar csak februar. de az a legegyenesebb, ha felhivod a vezeto koordinatorod o biztosan megtudja mondani neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!