Miért nem mélyül a hangom?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és kb 12 éves koromban elkezdett mutálni a hangom. Ez mind szép és jó volt, de félúton megállt. Úgy irígylem azokat akiknek mély hangjuk van... Értitek, az általános iskolás fiúknak mélyebb hamgjuk van, mint nekem.
Ez még fog mélyülni szerintetek?
2015. dec. 25. 13:24
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy fog. Nekem kb. 14 éves koromra mélyült meg annyira amennyire most van :)
Monsjuk akkor én is szégyeltem hogy : "cérnahangom van", ezért azt csináltam többször is hogy erősen szándékosan köhögtem, meg ilyesmivel amivel a torkomat kapartatom. Nem tusom hogy ez által változott-e meg vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!