Aki be töltötte már a 18 évet azt ki szolgálják a Nemzeti Dohányboltba?
Már elmúltam 18, mikor egyszer bementem egy dohányboltba cigit venni de a csaj nem szolgált ki mert nem adtam oda a személyim (éppen nem volt nálam). Mondom nem gond, végülis nem én esek el a bevételtől, hanem ő. (Remélem, azóta éhendöglött.) Egy sarokkal arrébb, ahol nem k#rva volt az eladó simán kiszolgáltak.
16 évesen életemben először vettem cigit, nem kértek személyit, simán kiszolgáltak. Mondjuk akkor még nem volt a maffia kezében a dohány kisker.
Szóval, igen, ott kiszolgálnak ahol nem olyan s#ggh#lye az eladó, hogy lemond a bevételről, amiből őmaga is él.
Beengednek a dohányboltba.
Kiszolgálnak a dohányboltban.
(ba-be > hova? > boltba)
(ban-ben > hol? > boltban)
(azonos végződés)
Amúgy igen kiszolgálják
A NAV-nak kedvenc trükkje, hogy nagy darab, szőrös, 23-nak kinéző 17 év 11 hónapos fiúkat küldenek be vásárolni, és ha kiszolgálják őket, akkor jön a pár hetes bezárás meg a párszázezres bírság.
A minimálbéres eladókat meg nem nagyon idegesíti, ha egy-két értelmi fogyatékos nem fog dohányozni, inkább nem kockáztatják a munkahelyüket, és nem adnak cigarettát, ha nem látnak személyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!