Hajléktalankodni külföldön?
Tudna esetleg valaki segitséget nyújtani abban hogy megosztana velem néhány külföldi hajléktalan ellátónak az elérhetőségét ahol befogadnak átmenetileg (külföldről érkező)magyar hajléktalanokat is?
Téli időszakra érdekelne a dolog leginkább ausztria hollandia németország anglia stb.Akár stoppal is.Angolul beszélek.Előre is köszönöm a segítséget.
Newyorkban a boltok kiteszik a kuka mellé az olyan árukat aminek sérült a csomagolása mert nem tudják eladni. Ezt simán összeszedi valaki és ha eleget járja az utcákat, szerintem még jól is lakik.
Valaki mesélte hogy egyszer egy hajléktalan nőnek 40 dollárt adott mert megsajnálta, olyan kétségbeesetten sírt. Ha ez a nő legalább 2 embertől kap 40 dollárt akkor már van 80 dollárja aznap, ami több mint a minimálbér.
Csövezni lehetetlen kimenni amerikába mert a repülőjegy is drága, ráadásul pénz is kell ahhoz hogy beengedjenek mint "túrista".
Úgy tudom Londonban is igy van,mondjuk ezt igy saját szememmel nem láttam (bár éltem kinnt)csak TV-ből hogy vannak britek akik lakóautóban laknak londonban esténként körbejáráják a hipermarketek hátulját ott kivannak rakva műszak végén a szemetes konténerekbe a lejárt szavatosságú vagy még viszonylag friss előrecsomagolt még ehető kaják .Hihető hogy New York-ban is igy működik.
"Newyorkban a boltok kiteszik a kuka mellé az olyan árukat aminek sérült a csomagolása mert nem tudják eladni. Ezt simán összeszedi valaki és ha eleget járja az utcákat, szerintem még jól is lakik.
Valaki mesélte hogy egyszer egy hajléktalan nőnek 40 dollárt adott mert megsajnálta, olyan kétségbeesetten sírt. Ha ez a nő legalább 2 embertől kap 40 dollárt akkor már van 80 dollárja aznap, ami több mint a minimálbér.
Csövezni lehetetlen kimenni amerikába mert a repülőjegy is drága, ráadásul pénz is kell ahhoz hogy beengedjenek mint "túrista" "
Hát ja kb ennyi a különbság az EU-és az USA között hogy a lidl aldi penny tesc stb inkább hagyja megromlani tönkremmni megszáradni megkeményedni az árút a helyett hogy odaadná a hajléktalanoknak,szegényeknek rászorulóknak vagy kirakná egy direkt erre a célra rendszeresített konténerbe bolt mögé
Én azért ezt így ebben a formában nem mondanám hogy nem lehet bejutni (így vagy úgy)mondjuk egy perifériára csúszott eu(magyar)-állampolgárnak Amerikába, de az tény hogy számukra valóban nem egyszerű folyamat maga a vízum megszerzése.
Tisztelt Rendszer Adminisztrátor.
Ezúton szeretném megkérdezni öntől azt hogy miért törölte a hozzászólásomat?
Előre is köszönöm a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!