Átverés a csibefasz.com SMS-es fizetési módszere?
Figyelt kérdés
Igaz hogy mostanában szoktam kérni hogy csak akkor látogathatod az oldalt ha SMS-t küldesz 100 forintért / év. Sokak szerint átverés és óva intenek mindenkit mert nem 100 forintot vesz le, hanem több ezret rögtön,vagy úgy hogy ha már egyszer feliratkoztál rá akkor nem tudod levetetni magadat és havonta több ezret vesznek le a tudtod nélkül a mobil egyenlegedről. Igaz ez?2010. márc. 23. 20:20
2/5 anonim válasza:
nem tudom, hogy igaz-e de az tuti ha kiírja ezt tök mind1 mert következő nap úgyis ugyan úgy feltudsz menni csibefaszra
3/5 anonim válasza:
K.URVA NAGY ÁTVERÉS!!
az az egész oldal egy fos nézz inkább puruttyát
4/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy kétezer-valamennyit vesz le. Vastag bőr kell az ilyenhez. Néha benéztem, de most már nagy ívben kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!