"A felkeresni kívánt webhely ártalmas programokat tartalmaz"?
Én szórakozom? A figyelmeztetés alatt KELL lennie választási lehetőségnek. Böngészőtől függ, de ilyesmi:
Elhagyom az oldalt / Tudomásul vettem a kockázatot
De ügye nem fogsz kiírni majd kérdést, hogy Vírusos lett a gépem, hogyan szedjem le? Vagy, hogy kifosztották a bankszámlámat, mit tegyek?
Mi a fene lehet azon az oldalon, ami megéri neked a kockázatot?
A stílusodon kellene egy kis finomhangolást elvégezni. Megkaptad a kielégítő választ a kérdésedre. Hat nap alatt ketten érdemesítettünk válaszra. Az első a sehogy beírásával, én kicsit bővebben.
Ha visszaveszel az arcodból, s megfelelően fogalmazod meg a kérdést, akkor esetleg kaphatsz további segítséget.
Adok egy mintát.
Ubuntu Linuxom van, Konqueror böngészőt használok.
A kérdésben szereplő üzenetet a http: // valami . com felkeresésekor kapom. Ezt az üzenetet csak elfogadni tudom, más lehetőség nincs.
A tűzfal beállítása olyan, hogy a rendszer megengedné az oldal felkeresését, a hibaüzenet a böngészőben jelenik meg, nem rendszerszintű.
Ha majd adsz egy ilyen leírást, akkor majd tudunk más választ is adni, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!