Nagymotorosok segítségét várom. Ötletek?
Sziasztok!
Bocsánat, hogy idepofátlankodom. :) Párommal nem vagyunk együtt túl régóta. Nagy motoros. Téli hónapokban gyakran emlegeti, hogy nagyon erősen PMS-ben szenved, és hogy néha jó lenne erre figyelmeztetni az embereket körülötte. Arra gondoltam, csináltatnék egy pólót, pulóvert valami ezzel kapcsolatos, frappáns szöveggel. Van valakinek valami ötlete, esetleg?
Szerintem a kérdés megválaszolásához egy kicsit se tartozik hozzá, hogy szereted-e, hogy ki hogy nevezi a Párját. :D Nem tudom... 30 felett mégis mit mondjak?? Pasim? Csávóm? Hagyjuk már!
Egyébként én vagyok a nő, ő a férfi. Azért írtam ki, hogy nagymotorosok segítségét várom, mert ők a témában biztos jártasabbak. A PMS náluk teljesen mást jelent : Parked Motorcycle Syndrone. Amikor a téli hónapokban kénytelenek pihentetni a drágát(motor).
Egészségedre!
Szia!
Igen, sajnos még borzasztóan messze a tavasz:(((
Póló ötletem az nincs (bár sok helyen bármit rávarázsolnak a pólóra, pl. a saját motorjáról fotót), de a Kawasakinál vannak direkt karácsonyi cuccok. Egy motoros led füzérért én is ki akarok ugrani, meglepem magam:)). Itt a link: [link]
Boldog Karácsonyt és mielőbbi motorozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!