Facebookon mert tudok bejelentkezni a torolt email cimmel is?
Figyelt kérdés
Ugye facebookon meg lehet adni tobb email cimet. En meg szerettem volna valtoztani a regit, meg is tettem, es a regit kitoroltem, az uj maradt. Jo is, be enged lepni, viszont amit kitoroltem azzal is be tudok lepni, pedig az email cimek kozt az mar nincs csak az uj, es raadasul a regit veglegesen toroltem magat a fiokot, mert van ez.2015. dec. 19. 21:39
1/1 anonim válasza:
Nem a fiók megléte a belépés feltétele. Ha a fiókban korábban aktiválva lett a facebook profil, akkor az oldal beléptet téged.
Akkor is ha törlöd, sőt ha a e-mail szolgáltató engedi a fiók újraregisztrálását, és valaki beregisztrálja a te régi fiókodat és jelszóemlékeztetőt kér facebookon, akkor neki kiküldi a rendszer és átveheti az irányítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!