Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy is van ez a napszemüvegek...

Hogy is van ez a napszemüvegekkel? (kicsit öszetett kérdés azért lenn vázolnám)

Figyelt kérdés

kicsit összetett lesz a kérdésem, több részből áll (de nem jelenti azt hogy több kérdés! - a szabályzat miatt)

szóval sosem voltam napszemüveg párti, de olyan szinten bántja a szemem az erős napsütés hogy ilyenkor szinte előre sem tudok nézni úgy irritálja ogy a szemembe süt a nap. szóval azt tusom, nem vagyok tájékozatlan hogy olyat vegyek ami uv védelemmel van ellátva. okés. tudom azt is hogy arra nem lehet alapozni hogy azt mondják, meg rá van írva, be kell méretni. oks. és innen től nem vagyok képbe éhány dologgal. pl. a piacon, kínai ruhásokban vett napszemüvegekben szokott lenni uv-szűrő? mit jelent ennek a számozása? minél nagyobb annál jobb? (pl 400as stb.) ha bemegyek egy optikába, tudjátok, szemüvegeket csinálnak ott ott be tudják nekem mérni hogy valóban jó-e? ilyen helyeken is lehet venni napszemüveget vagy csak normál dioptriásokkal foglalkoznak? illetve még annyit hogy mégis ahol lehet venni egy megbízható darabot? köszi szépen aki segít:) 19/f

2010. márc. 23. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Előbb tanulj meg írni....
2010. márc. 23. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj meg kommunikálni az emberekkel normális módon!
2010. márc. 23. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

"úgy irritálja ogy a szemembe "

"szóval azt tusom"

"oks. és innen től nem"

"képbe éhány dologgal. "

"inálnak ott ott be tudják nekem"

2010. márc. 23. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
:D
2010. márc. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!