13 éves fiú vagyok 153 centi és 40 kiló! Az normális hogy még nemvolt magömlésem, mert az összes osztálytársamnak volt már?
Ott voltál, láttad? Ebben a korban a megfelelni akarás kényszere miatt inkább azt kamuzzák a gyerekek hogy ők is átéltek dolgokat, mint hogy szégyenben maradjanak azzal, hogy nem.
Az, hogy te vagy a kivétel az közel sem biztos, és mivel nem egyforma ütemben érnek az emberek, ez nem is probléma -> normális.
Azért nem volt magömlésed, mert az összes többi osztálytársadnak volt már? Neked éppen nem maradt? :D
Nem mondanám abnormálisnak, de túl gyakorinak sem. Vagy - ahogy előttem már említették az éjszakai magömlést - volt, csak nem tudsz róla. Azt viszont továbbra sem értem, hogy a magasságod és a testsúlyod hogy jön a magömlésed hiányához...
Egyébként, ha nagyon zavar, azon igazán könnyen segíthetsz.
Javaslom, "vedd kézbe a helyzeted", aztán csapassad neki!
A "folyamat" pontos mikéntjéről már remélem nem kell kioktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!