Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kínaiak a kínaipiacon/Sárkán...

A kínaiak a kínaipiacon/Sárkány-centerben csak számokat tudnak és annyit, hogy "óccó"?

Figyelt kérdés
Ma voltam a Sárkány-centerben és a kínai nem értette, hogy csak nézegetem a táskákat, egyből legalább négyet akart eladni. Komolyan mondom, csak az "ezeöccá", "kétezenyóccá" és a "háomezeöccá" hagyta el a száját. Ja, meg az "óccó". Csak ennyit tudnak magyarul? :D
2010. márc. 23. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy jól megéljenek itt nálunk, pont elég, nem?
2010. márc. 23. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Végülis igen. De akkor is bosszantó (na meg vicces). :D
2010. márc. 23. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a bosszantó, hogy kicsit többen vannak, mint amennyi pont elég lenne....és egyébként nem vagyok fajgyűlölő! Kínában vajon mennyi magyar él???
2010. márc. 23. 17:33
 4/5 Team China! ***** válasza:

Nem is csak annyit tudnak! :D

A Sarkany Centerben amugy szerintem vietnamiak vannak.

De mindegy, vettunk egytol egy taskat, tok jo kiejtessel megkerdezte, hogy milyen szinut szeretnek, meg hogy mennyi lesz az ara, meg azt is hogy hogyan rakjam fel ra majd a pantot.

Vettem meg par dolgot masoktol is, nem csak arakat mondtak, meg hogy olcso. Mindenkinek mondtam, hogy koszonom, ok is mondtak.

2010. júl. 6. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
haverom szülei is ott dolgoznak, igen vietnámiak. a kínaiak télleg csak annyit mondanak hogy occó occó :D
2010. aug. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!