Davidka97 kérdése:
Az erettsegi pontszamitasnal milyen szakon szamoljak a ket legjobb eredmenyt?
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 19:08
1/3 anonim válasza:
Sehol.
Azt a két eredményt számolhatják ami kell a szakhoz, pl mérnöknek matek-fizika. Nincs köze annak, hogy az sikerült legjobban vagy legrosszabbul
2/3 A kérdező kommentje:
Ha a kiválasztott szakon több olyan tárgyat is megjelöl az egyetem vagy főiskola, amelyből érettségizel, automatikusan a két legjobb eredményt veszik alapul - nem kell külön kérvényt fogalmaznod. ezt talaltam ez mit jelent?
2015. dec. 17. 19:11
3/3 anonim válasza:
" ezt talaltam ez mit jelent?"
- Ó, vajon mit is?
Talán azt, hogy érettségizz le, ne számolj, várd a ponthúzást és kész, ha túl bonyolult neked a felvételi rendszer. A rendszer majd eldönti, hogy tud a lehető legtöbb pontot összeszámolni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!