Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek van már elege a vitákból...

Kinek van már elege a vitákból ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Evolúció vs. vallás; vegák vs. mindenevők; akik tudnak kutyát tartani vs. akik azt hiszik, hogy tudnak; akik kötözködésnek veszik, ha valaki megjegyzést tesz valamelyik rosszul írt szavukra, én már nagyon unom.
2010. márc. 23. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Húú, nekem! :) A többi egész jó...
2010. márc. 23. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy attól, hogy regisztráltál, neked nem kötelező minden kérdést megnézned, elolvasnod?
2010. márc. 23. 09:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Velem is vitatkoztak és kötöttek már belém, nem is egyszer. Pedig olyan kérdések voltak, "mi a véleményed?". Ha meg megmondom, akkor nyomban elküldtek a tudodhova.
2010. márc. 23. 09:14
 4/4 anonim válasza:
Na,de ha véleményednek semmi köze a kérdéshez akkor minek ? El kellene olvasni a szabályzatot. Én soha többé nem teszem be ide a ,,lábamat". Kár elrontani egy ilyen, alapvetően hasznos oldalt. Sokan nem arra használják amire kitalálták. Felgyülemlett negativitást, és agressziót itt élik ki, persze arc nélkül. Azt nem értem, hogy az üzemeltetők miért nem lépnek és törlik azok regisztrációját, vagy válaszaikat akik rendszeresen nem megfelelően hasznáják az oldalt. Üdv minden normálisnak, és további próbálkozást!
2010. márc. 23. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!