Milyen esküt tett Kratos a God of War-ban Árésznak?
Sziasztok!
Végigjátszottam az összes god of war játékot (kivéve a PSP-s verziókat). Vszont az ascensionnak az a sztorija, hogy a fúriák elviszik Kratoszt mert megszegi az Árésznak tettét.
Arra lennék kíváncsi hogy mi az az eskü amit Kratos tett Árésznak?
Én esetleg arra gondoltam hogy az az eskü hogy ő szolgálja Árészt(tehát ő a bajnoka.). Jó a gondolatom?
(És azért szegi meg mert Árész "hibája" is volt hogy megölte a családját)
előre is köszönöm a válaszokat. :D
1.A barbár hordát Áres küldte, azért, hogy Kratos a saját céljaira felhasználja(Görögország Kratos általi feldulása álltál az istenek figyelmének elterelése, hogy Pandora szelencéjének kinyitásával(ahozz is Kratos segítségével kívánt hozzájutni) olyan hatalomra tegyen szert, amivel elfoglaja Zeus trónját.
2.Persze mikor Kratos nyitotta ki(hogy szembeszállhason Ares-al) az istenek lelkét-is-elöntötte a kétségbesés+az 1isten megölésének ténye.
3.Eszközként használták egy másik isten hatalmi törekvéseinek megfékezésére(Chain of Olimpus)
4.Kiderült,hogy a testvérét(Zeus kapott 1 jóslatott, aminek az volt a lényege, hogy a saját véréből származó, megjelölt harcos fogja megölni) Athéné és Ares rabolta el az öccsét (Kratoson akkor még nem volt tetoválás), a szélén lévő seb helyet is akkor szerezte(Ghost of Sparta)
Később Zeus ledőfte, majd arra is rájött, hogy a Titánok(is) a saját bosszújuk végett segítették. Ezért is pusztítja el őket is. (Bár Athéné megölése a 2-ik rész végén véletlen, nem szándékos(akkor még hiszi, hogy segítségével megszabadul az átoktól,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!