Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol keressek még diákmunkát...

Hol keressek még diákmunkát és mi érné meg?

Figyelt kérdés
Nógrád megyei vagyok, s egyszerűen nem találok megfelelő diákmunkát. Eddig egyet találtam árupakolás/feltöltés bruttó 607Ft/óra. Esetleg olyan, ami internetes, vagy számítógépi ismereteket kíván maga után? Hol keressek még így iskola közben?
2015. dec. 10. 14:02
 1/5 anonim válasza:

ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magyarországon,NULLA iskolai végzettséggel,nyelvvizsga nélkül,18 év alattiként mégis mit akarsz? Köszönd meg a rakodót 650-ért és imádkozz,hogy felvegyenek!

Internetes meló...max.ha NAGYON csinos,kis tini csaj vagy.

[link]

2015. dec. 10. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudod, sokaknak az általad leírd dolgok megvannak, de így se kapnak munkát.

Amúgy pedig SZÉPEN is ellehetett volna mondani, nem ilyen "örülj, ha megkapod, te ki semmirekellő" stílusban. Amúgy pedig tanácsot kértem nem kioktatást. A szavaidból nézve pedig jól lenézheted a 18 alattiakat (17 vagyok). Gratulálni tudok, hogy egyből csak oktatni tudsz.

Magyar mentalitás

(U.I: Amúgy pedig csak jelzem felfogtam, hogy mit mondtál, de a lehetőség meg van. Miért kell egyből ilyen csak kinézetre fekvő "munkát" küldeni? Ezzel is bemutatkoztál)

2015. dec. 11. 11:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Oh és még valami. Ki mondta, hogy nincs nyelvvizsgám? Egy szóval nem írtam. Meg nulla iskolai végzettség? Jó az általános se nulla tudtommal, de mivel középiskolába járok, gondol nem a nulla iskolai végzettségnél járok. Elnézést, ha én élek rossz gondolkodásmódban...
2015. dec. 11. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg otthonról, interneten végezhető munkákat keresni! Van egy pár. Én pl. most gépelős munkákat keresek, ahol pl. youtube videókat kell feliratozni. Tudom, hogy sajnos vidéken kevesebb a munkalehetőség, mint itt Pest megyében. :( Úgyhogy a netes munka lenne a legjobb neked. Ha jól beszélsz egy idegen nyelvet, akkor úgy is próbálj rákeresni netes munkákra.
2015. dec. 17. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ és a tippeket :) Meg próbálom így is a keresést :D
2015. dec. 25. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!