A wii u le tudja játszani a wii-s játékokat? ( Wii u basic pack )
akkor ezzel működni fog :)
(a helyesírás mindegy, értjük mire gondolsz, de ha nagyon érdekel, akkor nunchuck :D
Igen, ezzel menni fog, sőt, a Nunchuk sem kell minden játékhoz, persze van több is, amihez kötelező.
Utolsó: igazából ő írta jól... :P
Hivatalosan 'minden' játékhoz kell.
A nintendo oldaláról olvastam én is :D
állításuk szerint MAJDNEM minden wii játék megy a wii U-n, de kell hozzájuk a nunchuck és egyik sem megy hd-ban. (ezt mind a nintendo írta így)
Természetesen lehet, hogy nem mindegyik játéknak kell az a kontroller,
Krisi, a 'nuchuck' gondolom elírás, így ha azt nem számítjuk mindketten jól írtuk.
Ha valaki játszott már Wii-vel, tudja, hogy egy csomó játékhoz nem kötelező a Nunchuk. Persze azért jó, ha van, mert csomó jó játékhoz kell, pl. a Zelda vagy a Mario Galaxy címek.
A Premium a több memórián kívül tartalmaz egy Sensor Bart, egy Gamepad tartó állványt, egy Gamepad töltőállomást (amire elég rátenni a Gamepadet a töltéshez, nem kell bedugni), egy kis tartót, amivel álló pozícióban is tarthatjuk a Wii U-t, illetve tartalmazta a Nintendo Network Premium szolgáltatást, ami már nincs, és a legelején míg a sima pakk játék nélkül volt, a Premiumhoz járt a Nintendo Land játék. Most már persze egy csomó féle csomag van, különböző játékokkal. Ha engem kérdezel, a legjobb csomag az, amelyikhez a Mario Kart 8 és a Splatoon járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!