Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A wii u le tudja játszani a...

A wii u le tudja játszani a wii-s játékokat? ( Wii u basic pack )

Figyelt kérdés
pl: van egy mario kart-om sima wii-re. azt le tudja játszani a wii u?

2015. dec. 9. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak akkor, ha van hozzá sima wii controllered is
2015. dec. 9. 20:16
 2/11 Krisipoke ***** válasza:
88%
Igen, de kell hozzá a szükséges controller. Illetve sajnos a GameCube controllert nem támogatja, amit néhány Wii játék igen.
2015. dec. 9. 23:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Én egy olyan csomagot találtam amiben van senzor bar , és wii motion plus kontroller. meg még külön fogok venni egy nuchukot ( bocsánat a helyesírási hibákért , nem tudom hogyan kell őket leírni ) csomag: [link]
2015. dec. 10. 07:33
 4/11 anonim ***** válasza:

akkor ezzel működni fog :)

(a helyesírás mindegy, értjük mire gondolsz, de ha nagyon érdekel, akkor nunchuck :D

2015. dec. 10. 10:19
 5/11 Krisipoke ***** válasza:

Igen, ezzel menni fog, sőt, a Nunchuk sem kell minden játékhoz, persze van több is, amihez kötelező.

Utolsó: igazából ő írta jól... :P

2015. dec. 10. 12:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Hivatalosan 'minden' játékhoz kell.

A nintendo oldaláról olvastam én is :D

állításuk szerint MAJDNEM minden wii játék megy a wii U-n, de kell hozzájuk a nunchuck és egyik sem megy hd-ban. (ezt mind a nintendo írta így)

Természetesen lehet, hogy nem mindegyik játéknak kell az a kontroller,

Krisi, a 'nuchuck' gondolom elírás, így ha azt nem számítjuk mindketten jól írtuk.

2015. dec. 10. 15:17
 7/11 A kérdező kommentje:
wii u basic pack kinek van? mennyiben különbözik a prémiumtól? ( azt tudom hogy a memóriája több a premiumnak )
2015. dec. 10. 16:18
 8/11 Krisipoke ***** válasza:

Ha valaki játszott már Wii-vel, tudja, hogy egy csomó játékhoz nem kötelező a Nunchuk. Persze azért jó, ha van, mert csomó jó játékhoz kell, pl. a Zelda vagy a Mario Galaxy címek.

A Premium a több memórián kívül tartalmaz egy Sensor Bart, egy Gamepad tartó állványt, egy Gamepad töltőállomást (amire elég rátenni a Gamepadet a töltéshez, nem kell bedugni), egy kis tartót, amivel álló pozícióban is tarthatjuk a Wii U-t, illetve tartalmazta a Nintendo Network Premium szolgáltatást, ami már nincs, és a legelején míg a sima pakk játék nélkül volt, a Premiumhoz járt a Nintendo Land játék. Most már persze egy csomó féle csomag van, különböző játékokkal. Ha engem kérdezel, a legjobb csomag az, amelyikhez a Mario Kart 8 és a Splatoon járnak.

2015. dec. 10. 16:56
 9/11 A kérdező kommentje:
én most vettem meg a basic pack -et. amik benne voltak: (sok helyesírási hiba , elnézést)-wii u konzol , -"tablet" , -wii remote plus , -senzor bar , -super mario bross. u , -super luigi bross. u , -nintendo land , -party u //// eddig semmi hibát sem találtam és kivállóan működik.
2015. dec. 10. 17:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves krisipoke! Tájékoztatlak hogy VOLT WII-M csak eladtam.
2015. dec. 10. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!