Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tanulok a saját hibáimból?

Nem tanulok a saját hibáimból?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az utóbbi időkben azt vettem észre, hogy újra és újra elkövetek ugyanazon hibákat. Nem apró hibákról van szó, hanem sokszor igen súlyos következményekkel járókról. Mindig okulok belőlük mikor elkövetem őket, és levonom a tanulságot. Ám amikot megint olyasmi helyzetbe kerülök, nem jut eszembe a hiba amit már elkövettem, és ismét elkövetem őket. Majd megint vállalhatom a következményeket.

Hogyan tudnék fejleszteni magamon ilyen téren? Mi az ami segíthet ilyenkor? Minden tanács jól jön, a segítőkész válaszokat értékelem! :) Előre is köszönöm mindenkinek!

2015. dec. 7. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon általánosságban beszélsz, nem nagyon lehet mit mondani. Ez egy mókuskerékszerű dolog, és ilyenkor csak egészen radikális változtatásokkal lehet kilépni a mókuskerékből.
2015. dec. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!