Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Termelek-e profitot, ha az...

Termelek-e profitot, ha az alábbi stratégiát használom sportfogadásnál? A számok valósak, már lejátszott mérkőzések eredményei.

Figyelt kérdés
Van 290 mérkőzés melyből hazai csapat nyert 180 db-ot, döntetlen 60 lett és 50 vendég győzelem. lesz-e profitom, ha mérkőzésenként megfogadom a hazai (1) illetve ugyanazon mérkőzésen megfogadom a hazai+döntetlen (1X) kimenetelt? Hazai odds 1,75, hazai+döntetlen 1,22. Tét 1 forint. Ezt nem lehet kötésben, csak külön külön.

2015. dec. 7. 10:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egy kis kiegészítés: mint már előzőleg írtam ,összesen 12090 mérkőzésem van dokumentálva ,de ezek vegyes mérkőzések (van benne kosár,kézi,hoki stb) A 11744 mérkőzés csak foci.
2015. dec. 10. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Hogy megy azóta? :)
2021. nov. 28. 15:55
 13/18 A kérdező kommentje:

Hogy megy azóta?

Szerencsém volt.Inkább a megfigyelésnél maradtam(tovább folytattam az elemzést)és kiderült,hogy jól tettem. A vírus bebizonyította,hogy a sportfogadásból nehéz profitot termelni 😃. Sok időt fordítottam a statisztikámra,de legalább nem pénzt. Így elmondhatom,hogy nyertesként jöttem ki a dologból.

2021. dec. 22. 06:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Tehát továbbra sincs nyerő taktika kizárólag matematikai alapon...

Írok neked privátot

2021. dec. 22. 06:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Matematikai alapon stratégia?szerintem nincs sőt biztos is vagyok benne.Matematika csak a bankrollra van semmi másra.Megjegyezném még:ha lenne bármi számítási lehetőség ami alapján ki lehetne "számolni" egy mérkőzés eredményét akkor nem lenne fogadóiroda...Véleményem szerint kis esélyt növelhetünk magunknak az irodákkal szemben megfelelő térakással.szerintem ez a lelke az egész sportfogadásnak.
2021. dec. 23. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem működhet. Itt írtam ki a kérdésem, azóta is ezt a módszert tesztelem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Neked honnan van meg az adatbázisod? Tartalmaz eredményeket és szorzókat is?

2021. dec. 23. 22:04
 17/18 A kérdező kommentje:

Adatbázis? statarea pont com . Fontos,hogy klikkelj át az old site-ra. Ha ott vagy akkor kattints az utolsó (vagy bármelyik) elérhető dátumra így a böngésződ felső sorában megjelenik az adott dátum. Itt át kell írni az évszámot pár évvel (nem tudom,hogy mennivel lehet visszamenni az időben ,de gondolom 3-4 év már nagy segítségedre lesz. Itt vannak találatok,de szorzók nincsenek. Ha az eredményre viszed az egeret akkor a félidő eredményét is megjeleniti.

Szorzókhoz az oddsportal pont com-ot ajánlanám a figyelmedbe. Kiválasztasz egy ligát és az eredményekre kattintva megjeleniti az évszámokat így innen tudsz megfelelő infókat gyűjteni. Kicsit macerás az elején ,de idővel rá lehet érezni az ízére. Amit még szeretek ebben az oldalban az az,hogy lehet látni a szorzók mozgását és a kiírás idejét is. Ez is jó támpont lehet mivel nem a magyarországi fogadókat figyeli hanem a világ összes " fogadóját". Szóval elég globális az oldal.

Van jó bankrollod? mekkora szorzókat keresel?

Amúgy sportfogadással igazán sok oldal foglalkozik,de szinte kivétel nélkül mindegyik csak tippeket jelenít meg és sehol nincs egy amolyan közösség ahol át lehetne beszélni egy adott mérkőzést vagy akár egy adott ligát. Szerintem a sportfogadós oldalakat jobb ha kerülőd mivel nincs bennük semmi érték...De persze ezt neked kell eldönteni.

Ha van még kérdésed akkor írj és remélem tudok benne segíteni . zsámó :)

2021. dec. 30. 09:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Zsámó? Csak nem P. Árpi vagy? :)
2021. dec. 30. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!