Statisztika! EBEREK (főleg felnőttek), szerintetek melyik a matematikának az a része, amelyiket teljesen feleslegesnek találtok, és traláltatok akkor is amikor tanultátok, és még ma sem haszánljátok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 15:34
1/7 anonim válasza:
Differenciál-egyenleteket például nem számolok minden nap.
2/7 anonim válasza:
Nincs olyan része, amit fölöslegesnek tartanék, mindegyik nagyon hasznos. A differenciálgeometriát eléggé utáltam, amikor tanulni kellett, és azóta sem használom, de nem gondolom, hogy attól fölösleges lenne.
3/7 anonim válasza:
A hétköznapi életben gyakorlatilag már a ötödikes utáni anyagot nem használjuk. Talán még azt se.
4/7 anonim válasza:
pl:egyenletek mikor használja ezt egy hétköznapi ember???.Az még jó,hogy az ilyen tudósok meg kémikusok meg fizikusoknak hasznára válik de pl tolem még soha nem kérdezték meg,hogy mennyi x2+y2 most ez csak egy példa.
5/7 anonim válasza:
Matematikus vagyok. Szerintem a matematika egy része sem fölösleges. Ki tudja, hátha egy fontos megoldatlan probléma megoldásához kell?
6/7 anonim válasza:
Például tudnál nekem mondani olyan példát, hogy mire használja a lakatos mesterséget tanult ember a függvényrendszert? vagy a pék a 2ismeretlenes egyenletet?
de mindenesetre a matemetika teljes egészében elengedhetetlen!!!! máskülönben szerintem az emberek 90%-a a tanultak 20%-se használja!!!!
7/7 anonim válasza:
bocs, mármint 20%-át se használja :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!