Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zaklat egy fogyatékos? Mit...

Zaklat egy fogyatékos? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van 1 srác a környékünkön fogyatékos,kisegítő iskolába járt,24 éves. És 2 napja a buszon direkt ott ül le ahol én,és mikor már nincsenek sokan a buszon sziszeg,meg hangokat ad ki a szájával.Mikor a buszról leszállunk meg fülyöl utánam. Már beszóltam neki hogy idió*ta de nem fejezte be. Ma is mindtam neki hogy nem az esetem hiába sziszeg. Erre csak annyit mondott vigyorogva hogy : Mi van? De csak nem hagyja abba..

Mindig ugyanabba a ruhába van,néha büdös is.

18/L

2015. dec. 3. 20:18
 1/10 RRR ***** válasza:
100%

kérj meg egy fiút,hogy kísérjen egy két napig

hátha akkor talál valakit

2015. dec. 3. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű! Ne vegyél róla tudomást.Mintha ott se lenne.
2015. dec. 3. 20:23
 3/10 anonim válasza:
Vegyel fel egy magassarkút és lépj a lábára keményen
2015. dec. 3. 20:25
 4/10 ~OnLány~ ***** válasza:
93%

Én már felpofoztam volna,az biztos..

Tényleg hülye..

2015. dec. 3. 20:26
 5/10 anonim válasza:
És nem tudsz szólni a buszsofőrnek, amikor felszáll és leül melléd, hogy zaklat, sziszeg, kérdezősködik? Szólj neki, vagy pedig nézd levegőnek, csak megunja...
2015. dec. 3. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

ne légy vele durva!! és ne bántsd meg ilyen beszólásokkal se...nem tudhatod mit vált ki belőle....!!

a legjobb módszer tényleg ha néha hazakísérne téged egy srác mintha a barátod lenne, hátha elérhetetlenebbnek tűnnél számára :)

2015. dec. 3. 20:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Mikor oda költöztünk a környékre is csinált hasonlókat,fülyölgetett stb. A buszon is forgott oda ,pedig anyám is velem volt. Be is mutattam neki párszor de nem hagyta abba akkor sem...Még egy ismerősöm leállította akkor. Ez kb 4 éve volt.

Most megint elkezdte megint :((

2015. dec. 3. 20:37
 8/10 anonim válasza:
100%
Merre laksz? Majd én lebikkantom a gyereket...
2015. dec. 3. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy jókora tockost neki, hagy harapja szét a pittyét. Nem lesz mivel sziszegni meg füttyögni. :D

Erről ez jutott eszembe. :D

https://www.youtube.com/watch?v=RsU1-OKfZC8

2015. dec. 3. 20:44
 10/10 anonim válasza:
Vigyuk el Szegedre es uszitsuk ra a Pi?csaember vagy a masikat aki folyton ordibal
2015. dec. 3. 20:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!