Zaklat egy fogyatékos? Mit tegyek?
Van 1 srác a környékünkön fogyatékos,kisegítő iskolába járt,24 éves. És 2 napja a buszon direkt ott ül le ahol én,és mikor már nincsenek sokan a buszon sziszeg,meg hangokat ad ki a szájával.Mikor a buszról leszállunk meg fülyöl utánam. Már beszóltam neki hogy idió*ta de nem fejezte be. Ma is mindtam neki hogy nem az esetem hiába sziszeg. Erre csak annyit mondott vigyorogva hogy : Mi van? De csak nem hagyja abba..
Mindig ugyanabba a ruhába van,néha büdös is.
18/L
kérj meg egy fiút,hogy kísérjen egy két napig
hátha akkor talál valakit
Én már felpofoztam volna,az biztos..
Tényleg hülye..
ne légy vele durva!! és ne bántsd meg ilyen beszólásokkal se...nem tudhatod mit vált ki belőle....!!
a legjobb módszer tényleg ha néha hazakísérne téged egy srác mintha a barátod lenne, hátha elérhetetlenebbnek tűnnél számára :)
Mikor oda költöztünk a környékre is csinált hasonlókat,fülyölgetett stb. A buszon is forgott oda ,pedig anyám is velem volt. Be is mutattam neki párszor de nem hagyta abba akkor sem...Még egy ismerősöm leállította akkor. Ez kb 4 éve volt.
Most megint elkezdte megint :((
Egy jókora tockost neki, hagy harapja szét a pittyét. Nem lesz mivel sziszegni meg füttyögni. :D
Erről ez jutott eszembe. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!