Ti mit gondoltok az egyenjogúságról? Szerintetek jó ötlet volt? (fiúk)
Én mint férfi szeretnék "főállású apuka" lenni egyszer, azaz amíg a párom dolgozik otthon lenni a gyerek(ek)kkel, főzni, takarítani, mosni, nevelni őket, amíg el nem érik az óvodáskort.
Ez általában ugye "női dolog", ezért (is) állok amellett a nézőpont mellett, hogy mindegy, hogy valaki állva vagy ülve pisil, ugyanazok a lehetőségei legyenek az életben. Ha egy nő karriert akar magának, akkor legyen vezérigazgató, ha én játszóra akarok járni a babával akkor hadd tegyem ezt meg, anélkül, hogy bárki beleszólna.
Sok helyen a mai napig jelen van az "asszonynak kuss a neve" hozzáállás, akárhogy tagadjuk. Ez ellen minden eszközzel fellépek, nem tartok kapcsolatot olyan emberekkel akik így viselkednek a barátnőjükkel, szakítottam már meg barátságot emiatt. Ez a szememben ugyanakkora bűn mint a rasszizmus vagy a homofóbia.
Ja és a vicceset a végére, egyik kedvenc idézetem: "Az asszonynak a konyhában a helye. A férfinek a konyhában a helye. Mindenkinek a konyhában a helye, a konyhában van kaja." :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!