Emagropl pénteken rendeltem ha szerda van. Azt mondták hogy ma itt elsz akk mért nincs itt?
Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 17:07
2/5 anonim válasza:
Egyébként ezt találtam az oldalukon:
Mikorra várható a Black Friday alatt leadott megrendelés kiszállítása?
Először is tudnia kell, hogy a megrendelés rögzítését követően a termék automatikusan lefoglalásra kerül az Ön számára.
A termék kiszállítása 10 napon belül várható futárszolgálat segítségével Önhöz, vagy a Pick Pack Pontok egyikére.
Biztosítjuk, hogy amint az Ön által megrendelt terméket átadtuk a futárszolgálatnak, Önt e-mailben vagy SMS-ben értesítjük erről. Innentől fogva hozzávetőlegesen 3 nap szükséges ahhoz, hogy a termék eljusson Önhöz. A kiszállítás napján a futár SMS üzenetben felveszi Önnel a kapcsolatot.
3/5 A kérdező kommentje:
Emagol 11.ho 27.én rendeltem meg mánap jött az sms hogy, a futárszolgálat segitségével 11.ho 30. és 12.ho 2.aküzütt megérkzik. Itt álunk 12.ho 4.én és sehol semmi.
2015. dec. 4. 12:21
5/5 A kérdező kommentje:
Nem.
2015. dec. 6. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!