Hol, mikor szokott általában rátok jönni a röhögőgörcs?
Fúú...×D mindig röhögök valamin :D
Főleg amikor a tesitanárom rám néz, na hát akkor végem ×D
csak néz a szemembe én meg ott szakadok rajta, de nem szól érte :D olyan egy majom feje van ×D
megint mindjárt röhögőgörcsöt kapok még a gondolattól is ×D
Nos,engem annak idején a suliban kapott el,órán,dolgozatírás közben,mikor mindenki síri csendben volt.A tanárnőt ettől a visítófrász kapta el és kizavart a folyósóra,amitől csak mégjobban röhögtem és a folyosóról is elzavartak,ki az udvarra(télen -20-fokban)Na,odakint belémfagyott végre a röhögés.
Aztán volt olyan,hogy a buszon ,mikor egyedül(ismerős nélkül)utaztam,akkor jött rám,mert valami vicces jutott eszembe és olyan furán néztek rám,hogy azt nem lehet szavakkal kifejezni...
Meg általában,mikor egyedül megyek valahová,az utcán....
Irtó ciki!Ilyenkor azt sem tudom,hová bújjak!
Húú megértelek:D
Rám egyszer az utcán jött rám a röhögőgörcs de nagyon, ráadásul egyedül voltam:D Az történt, hogy sétáltam át a pár utcával arrébb lakó barátnőmhöz pletykálni, erre jön velem szembe egy anyuka meg a kisgyereke. A kisgyerek maga volt egy megtestesült angyal külsőre: szőke fürtös haj, kék szem, meg az arca is aranyos volt (pedig én utálom a gyerekeket, de ez cuki volt:). Nézem, hogy milyen szép baba, erre megszólal, rámutatva egy arra sétáló bácsira: "Nézd anya, ott egy lóf@sz" XDXD Kiszakadt belőlem a röhögés, szegény anyját sajnáltam, teljesen elvörösödött, én meg nem bírtam abbahagyni a röhögést, úgy mentem föl a barátnőmhöz, hogy majdnem összeestem az ajtó előtt, annyira nevettem:D Persze mindenki hülyének nézett az utcán, hogy hangosan nyerítek XD Igazából akkor már azon röhögtem, hogy milyen borzasztó kínos ez nekem, én nem bírtam abbahagyni:D
Máskor meg akkor szokott rámjönni, ha elmegyek nagybevásárolni a barátnőmmel, és mondjuk nagyon fáradt, szomjas és éhes vagyok, úgy érzem mindjárt összeesem a szatyrok alatt, na és akkor, de olyan szinten, hogy meg kell álljak, lerakom a zacskókat a földre és röhögök több percig:D
19/L
Utolsó vagyok:
én is kaptam már röhögőgörcsöt órán is: irodalom óra volt, fel kellett olvasni egy novellából. És pont azt a részt kaptam ki, ahol az érzéseit úgy ragozta, hogy gennyes fekélyes sebek rothadó szaga, meg szóval 2 soron keresztül borzasztóan gusztustalan dolgokat írt le XD nem bírtam abbahagyni, ráborultam a könyvre és csak hahotáztam:D
Köszönöm a válaszokat!Jókedvre derítettetek .
Annak az angyali kisgyereknek a beszólása tényleg vicces,én is jót nevettem rajta,mikor olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!