Csak engem idegesít borzasztóan a Hungary's got talentben Cuczor-Gidai Zsófi?
engem irritál, nagyon. egyrészt semmi cukiságot nem látok benne, hiszen tényleg bármelyik 6 éves gyerek meg tudja ezt csinálni, megfelelő idő és gyakorlás után. másrészt igen, rengeteg más bekerülhetett volna helyette, akár táncosok, akár énekesek, bármi produkció, amivel van hova fejlődni. de ez a kislány most hétről hétre kiáll oda, elmond egy "übercuki" stílusú verset és akkor bumm? szerintem nevetséges, és az is, ahogy ennyire odavannak érte.
mert mint írtam, bármilyen gyerek meg tudja ezt csinálni.
az anyját sem értem, hogy hogy teheti ki ilyen közszemlére ezt a KISGYEREKET, mert az, még ovis könyörgöm!!
nevetséges, bunda az egész. és igen, irritál is a kislány, mert még csak nem is az a cuki fajta gyerek, sőt, a korához képest még duci is, bár erről nem ő tehet, hanem a szülei. kicsit figyelni kéne rá, hogy ne tömjék tele cukorral, mert ha egyre csak dagad, nem igazán lesz egészséges életű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!