Ahogy Jeff the killer történetében is olvashattad, miután hazamehetett a kórházból, akkor a fürdőszobában a tükör előtt egy késsel mosolyt vágott az arcára, hogy mindig mosolyoghasson és leégette a szemhéjait, hogy mindig láthassa magát a tükörben pislogás nélkül. Az anyja meglátta őt. Jeff megkérdezte az anyjától: ,,Anya, szép vagyok?" Az anyja elszörnyedt a látványtól, de ezt válaszolta: ,,Persze kisfiam..."
Az anyuka Jeff apjához rohant ezzel: ,,A fiúnk megbolondult! Készíts a puskát!" Ezt Jeff a háttérből hallotta. Jeff szomorúan mondta: ,,Anya, hazudtál nekem..." Elvágta a szülei torkát, majd a testvérét is megölte.
Röviden ennyi. :)
Nem, Jeff nem volt rossz.
Nem tudom te hogy éreznéd magad ha e ismeretlen srác egyszer rádtámad és öngyújtót dob rád amitöl az arcod soha nem lehet olyan mint régen és az anyád is meg akar ölni a végén.
Egyébként megőrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!