Najó elegem volt, valaki ajánlana animéket amikben a főszereplőb (lehetőleg fiuba) szerelmes lessz egy "loli" karakter? Láttam a tora dorát, a shounen example-t, és a when supernatural battles become daily-t
Nem értem, hogy ezt miért nem lehetett normálisan megkérdezni. Semmilyen magyarázat nem érdekel senkit, szerintem.
Acchi Kocchi
Zero no Tsukaima
Hidan ni Aria
Hirtelen csak ennyi ugrott be.
Dragon Crisis! - Már több, mint 4 éve láttam és úgy emlékszem, hogy elég gyenge anime volt, de az elvárásnak megfelel.
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri - Nem tudom, mennyire fontos, hogy szerelmes legyen a főszereplőbe, de rámozdul egy (kinézetre) loli karakter. Ezt már inkább ajánlanám, bár kevésbé igaz rá a kritériumod.
Shakugan no Shana - Nem sokat tudok róla mondani, már nagyon régen láttam, de úgy emlékszem (az akkori fejemmel) élveztem.
Az első válaszolónak:
Tévedsz, nem lehet normálisan kérdezni, mert az emberre egyből rászáll pár idióta, ha nem tetszik nekik a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!