Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tetkó varratás jobban fáj...

A tetkó varratás jobban fáj mint a véradás?

Figyelt kérdés
És a piercing szúratás (száj fölé, alá) ? Azok írjanak légyszi akiknek van viszonyítási alapjuk, tehát voltak már legalább egyszer vért adni és van tetkójuk/piercingjük!
2015. nov. 28. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:

igen, a tetkó varratás jobban fáj, mint egy véradás.

A piercing szúrás kb a kettő között van.

2015. nov. 28. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Tetkónál nagyon függ attól, hogy hova akarod... az ujjamon valami kegyetlenül fájdalmas volt de az alkaromon teljesen viselhető. Pc-nél meg érzéstelenítenek ( tetkóhoz is lehet lidocain kenőcsöt használni ha nagyon nem bírod) nekem a véradás abszolút nem fáj szóval ahhoz nem igazán tudom hasonlítani :_D
2015. nov. 28. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D Jelenleg a csuklómra tervezek egyet.. igazából a véradás nekem sem fáj, azért is reménykedtem hogy csak annyira 'fáj' a tetkó varratás is..:D

Van esetleg valaki akinek a nyakán van (mármint hátul a hajvonal alatt a gerincnél) ill lapockánál? Azok is nagyon kellemetlenek? Csak mert oda is terveztem már néhányat..:D

2015. nov. 28. 21:35
 4/6 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: ahogy haladunk előre a tetkóval, egyre inkább lezsibbad a helye vagy egyre jobban érzed a tűszúrásokat?
2015. nov. 28. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha sokáig csinálják akkor egyre érzékenyebb

a csuklónál nem lesz túl kellemes, ott elég érzékeny (de teljesen bírható az is)

nekem nyakamon nem volt vészes

(az ujjam, a lábfejem és az oldalam volt nagyon durva :DD)

2015. nov. 28. 23:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Fúú, nagyon izgulok :D Alig várom :3 Azzal biztatom magam, hogy ha már a vesekövet 8 napig bírtam, akkor ez sem lehet olyan vészes :'D

Köszönöm egyébként a válaszokat! :D

2015. nov. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!