Thug life szemüveget hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Láttam egy THUG L!FE szemüveget ami igazi és felvehető. Hol lehet ilyet venni? Link nem ártana előre köszi!2015. nov. 26. 19:28
1/7 anonim válasza:
Arra születni kell,venni nem lehet
2/7 anonim válasza:
Az csak olyan embernek jár, akit a gengszter élet választott, és nem fordítva.
3/7 anonim válasza:
Ez baromság. Szinte mindegyik szemüveg jó, ami fekete és ovális vagy lekerekített négyzet. Én Oakley vagy Ray-Ban szemüveget ajánlanék, ezek minőségiek, de nem 200 Forintosak. Nekem van 1-1 mindkettőből, bár nem a Thug Life miatt vettem, hanem a szembesütő nap ellen vezetés közben.
A Thug Life szemüveg, az valószínűleg a Loco lesz, amit a chicano/afroamerikai gengszterek, gettólakók hordtak a 90'-es években. Elterjedt volt a Comptoni alvilágban.
Például az ilyen. Eazy-E is ilyesmit hordott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!