Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A League Of Legendsben mi az...

A League Of Legendsben mi az az adc?

Figyelt kérdés
Hallottam már róla, de pontosan nem tudom, hogy mi az. Elmagyaráznátok nekem légy szíves?

2015. nov. 26. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:

ADC= AD Carry. Az AD ugye Attack Damage, azaz alapsebzés, szinte mindig fizikai sebzést jelent. Egy csapatban ugye jó ha van fizikai (ad) és mágikus (ap azaz ability power) sebzés is, mert így az ellenséges tankoknak nem lesz olyan könnyű dolga buildelni. Mert ugye egy full ad-s csapat ellen behozol egy tankot, akkor csak armort kell venned (ez véd a fizikai sebzés ellen). Sok mágikus sebzés ellen meg magic resistet. Ezért jó ha mindkét fajta sebzésből van a csapatban.

Az adc a csapat "lövész" karaktere, aki a nagy fizikai sebzésre megy rá. Általában az alap ütéseikből jön a legnagyobb sebzésük, vesznek attack speedet, kritikus találati esélyt növelő cuccokat, meg miegymást. Egy elfeedelt adc darálni tud. Ezzel szemben például egy mágus karakter alig sebez az alapütéseivel, sokkal inkább a képességeire hagyatkozik.

Az adc a játék korai szakaszában a supportal együtt duo-ban mennek bot lanere farmolni, ez így alakult ki, ez alap meta. Hát így röviden kb ennyi.

2015. dec. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!