Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetne egy 14éves...

Hogy lehetne egy 14éves gyereknek elszökni otthonról? ÉS hova lehetne menni?

Figyelt kérdés

2015. nov. 25. 19:16
 1/3 anonim válasza:
100%
Miért akarsz elszökni?
2015. nov. 25. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is rengeteget gondolkoztam. Én is 14 éves vagyok. Sajnos nincs annyira jo bsratom, akinel meghuzhatnam magam . Vagxis van egx baratnom aki mondta h szivesen orokbefogadnak. De a szulei szerintrm nem orulnenek ennyire. En azert akarok elszokni, mert elvaltak a szuleim 10 eves koromban. Utana anyummal meg hugommal elkoltoztunk egy masik varosba ahol nem tudtam beilleszkedni az osztalyba. Utana 11 eves koromba anyum mondta h koltozzek vissza apumhoz a szulovarosomba. O meg kikoltozott hugommal kulfoldre (2000km) Most 14 eves koromig itt eltem apaval( allandoan hatraltatott mindenbe, keltelen volt nevelni) vgul most azt mondta h koltouzek ki en is kulfoldre anyaekhoz. Apaval idzonyatos volt a kapcsolatom. Tobbszor is ittam es o ezt eszrevette rajtam de le se szrta( egeszen addig amig eggyik reggel total reszegen mentem suliba es az iskolaigazgato telefonalt neki) Hozzajarult h elkoltozzek anyahoz. Most kulfoldon elek. De igazabol nem erzem jol magam. Sehol sem vqgyok jol. Se anyanal se apanal, se kulfoldon se Magyarorszagon. Ez meg semmi. Alkoholista vagyok, mar csak a piaert elek, semmi masba nem tudom oromomet lelni. Nem tudom pontosan hogy mi vezetett idaig de biztos h az is kozrejatszott h szerelmes vagyok valakibe, sajnos szerintem o is belem (aki most 2000 km-re lakik tolem) Semmilyen jovot nem tudok elkepzelni csak a piaert cigiert es a drogokert akarok elni , ugy orulnek ha lenne meg ilyen korombeli lany vagy fiu es elszokhetnek vele valahova mert mar nincs miert elnem. Egy hulye rbanc akarok lenni aki zsenialis, aki enekelni es irni akar, mert en meg akarom mutatni h egy romos elet meg lehet jo
2015. dec. 27. 22:14
 3/3 anonim válasza:
Talán, ha tudnék, még segítenék is... 14 évesen még jogilag is jóformán gyerek az illető és valakinek gondoskodnia kell róla. Persze vannak, akiket szüleik teljesen magukra hagytak. Nem könnyű dolgok ezek. Azért van lehetőség, de a gondviselő beleegyezése, hozzájárulása kell szinte mindenhez, szóval valahogy még kell nyerni az ügynek a szülőt első sorban. Aztàn lehet, még tàmogat is valamiben/valamivel az önàllósodáshoz.
2019. nov. 26. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!