Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha élne még Bruce Lee lenne...

Ha élne még Bruce Lee lenne ellenfele?

Figyelt kérdés

ugy értem h tudjuk vannak mostani 'hősök' akik jól verekednek mint pl:Tony Jaa,Jacki Chan

1 utcai harcba lenne olyan emmber aki megtudná verni?

ha igen ki??szabályok nélkül...

Én abban a hitben vagyok h mindenkinek megvan az ellenefele

de Bruce Lee-nak nem nagyon lenne vagy lehet senki :)

2010. márc. 21. 00:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
pedig nem csak kaszkadőr.ha nem tudnád akkor most megsúgom hogy tony jaa muay thai világbajnok volt
2010. szept. 25. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Mivel Lee nagyon öreg lenne biztos simán leverné Jaa.. De amúgy biztosan méltó ellenfele lenne bár kétlem, hogy lenne esélye a győzelemre Jaa -nak.
2012. dec. 9. 12:18
 13/15 anonim válasza:
Bruce is tanult thai boxot es meccsezett regi nagy thai boxosokkal es legyozte a 3 eve veretlen bajnokot :)
2013. jan. 9. 21:02
 14/15 anonim válasza:
Jet li, Scott Adkins, Van Damme mind méltó ellenfelei lennének de még ők sem tudnák legyőzni Bruce Lee-t.
2015. jan. 4. 18:32
 15/15 anonim válasza:
Ma egyetlen kínai harcművész van, aki méltó ellenfele lehetne Bruce Lee-nak. A neve Donnie Yen, aki ma a világ első számú harcművésze. Óriási csata lenne köztük, de a fantasztikusan gyors és kreativ Lee nyerne. Lee harcművészi képességeit és tudását még senki sem birtokolta.
2015. ápr. 17. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!