Éreztétek már ezt?
Az egész úgy kezdődött, hogy órán a tanár szétosztott minket csoportokra és együtt kellett dolgozni. Én a legjobb fiú barátom és egy másik fiú kerültünk egy csapatba.A tanárnő kiosztotta feladatokat és kezdhettük a munkát.Az említett legjobb fiú barátom ült mellettem (velem szembe a másik srác, de ez nem lényeg). Ahogy dolgoztunk eléggé közel hajolt és én , én elkezdtem érezni azt a pillangós érzést a hasamban (tudjátok az a vonzódó érzés, amit nem igazán lehet megfogalmazni). Ilyenkor észrevettem az illatát, amit eddig vagy nem éreztem. Egy picit arrébb húzódtam, mert már nagyon kellemetlenül éreztem magam.Azóta a nap óta máshogy tekintek rá.Szerintetek tetszik nekem, vagy ez csak egy átmeneti állapot? Ha tetszik elmondja
m neki? Vagy azzal tönkretenném a barátságunkat? Azt nem akarom, mert már kiskorunk óta barátok vagyunk. Szerintetek mit csináljak?
Csak hogy belekössek, mert g*ci vagyok: "(velem szembe a másik srác, de ez nem lényeg)." - de igen is lényeg, mert ha nem írtad volna meg, nem tudnánk, kiről van szó.
Komolyra fordítva a szót: két lehetőséged van.
1. Megmondod neki, mert ha nem teszed, megőrülsz és egyre csak fájdalmasabb lesz, ha később komolyabb érzéseket táplálsz majd iránta.
2. Ha tényleg komolyan az érzéseid, DE nem akarod elmondani neki, MERT nem akarod a barátságotokat tönkre tenni, akkor fel kell áldozd az iránta érzett érzelmeidet a barátságotok érdekében: vagyis elengeded őt, mert tudod, nem vonzódhatsz hozzá, mert az a barátságotok végét jelentené.
Ezen kívül van még jó pár olyan lehetőség, amikor "kis szerencsével" a barátság túlél sok mindent, de... ez nagyon ritka eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!