Le tudná valaki írni hogy van sorrendben a To Love Ru évadjai?
Figyelt kérdés
Láttam a To Love Ru-t , a To Love Ru OVA-t , a Motto To Love Ru Trouble-t , a To Love Ru Darkness-t , a To Love Ru Darkness OVA-t és a To Love Ru Trouble Darkness-t . Viszont nem tudom hova tenni a To Love Ru Darkness 2nd-t.2015. nov. 21. 16:54
2/5 anonim válasza:
A To Love Ru Darkness és a To Love Ru Trouble Darkness egy és ugyanaz, de ettől függetlenül, az alapján, amit írtál, eddig jó sorrendben nézted. Nem értem mi a gond a To Love Ru Darkness 2nd-del.
Mindenesetre ebben a sorrendben érdemes nézni:
1. To LOVE-Ru
2. To LOVE-Ru OVA
3. Motto To LOVE-Ru
4. To LOVE-Ru Darkness
5. To LOVE-Ru Darkness OVA
6. To LOVE-Ru Darkness 2nd
7. To LOVE-Ru Darkness 2nd Specials
8. To LOVE-Ru Darkness 2nd OVA (ez még nem jött ki, 2016 január 4-étől tervezik indítani)
3/5 Spilerke válasza:
Az egyik OVA már kijött, csak magyar felirat nincs még. :/
4/5 anonim válasza:
+ Van még To Love Ru OAD is, ami a manga OVA részeit dolgozza fél és kb. 3 havonta jön 1-1 rész.
5/5 Bobo1975 válasza:
Meg a Motto To love ru Trouble-t ki felejtetted (asszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!