Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem bírom...

Mit tegyek ha nem bírom krontrolálni magam?

Figyelt kérdés

Felszoktak dühösíteni de nagyon azt még ki is szoktam bírni szépen nyugottan nagy levegőt veszek(pedig úgy behúznák neki egy nagyot aki feldühít csak hogy igazgatóit kapnák vagy ilyes mi)bár néha egy ilyen kar hátra tekerős mozdulattal leálitom öket.de az a baj hogy hátam mögött amikór piszkál valaki hirtelen valahogy mindig meg fogom a kezét csak hogy nem veszem észre hogy egyre erősebben fogom akezét csak akkor veszem észre amikór már azt mondja hogy ááá!!!!

És ilyen már sokszór elő fordult pedig nem is akartam bántni azokat az embereket mert néha a barátaim voltak (mert sok barátom van mégis) és én aszt szeretném hogy ne báncsam néha amikór csak szórakoznak, mert én néha már úgy megfogom hogy látszik a kezem nyoma.

#Krontronálás
2015. nov. 21. 10:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

És nem az a haj cibálos és ilyen csapkodos gyenge lány vagyok hanem az aki kézizik,focizik,táncol, és régen zongorázott,gitározott és kosarazott

Szoval nem az a hisztis lány félevegyok aki még a sportot sem meri ki probálni.😃😂😃😄😆

2015. nov. 26. 15:20
 12/12 Titusztitusz ***** válasza:
Nem írsz sok "felesleges dolgot"...Mi a csudának érzed úgy, hogy felesleges dolgokat írsz? Vannak olyan emberek, akik szeretnek magukrol beszélni, gondolom te is ilyen vagy akkor...Nincs ezen semmi szégyelnivaló...Viszont velem csak módjával legyél azért túlságba is közvetlen, mivel lehet hogy hihetetlennek fog tünni amit most írok, de az a helyzet, hogy ami történetet leírtam fentebb magammal kapcsolatban, még jóval azelőtt történtek, mielőtt te még egyálltalán megszülettél volna...Szóval azt hiszem hogy nem csak én vagyok itt, aki kicsit meglepődött, avagy szerintem meg fog lepődni hamarosan...Nade visszatérve a megnyitó kérdésedre...Amennyiben valóban te vagy az osztályodban a "fiúk kedvence", akkor újracsak érthető azt hiszem az osztálytársnőid piszkálódása...Ugyanis szerintem van arra jó esély, hogy ÍRÍGYEK RÁD, és ezért piszkálódnak még akkoris, amikor tudják pedig jól, hogy nem kedveled az ilyen irányu ténykedéseiket...Nem tudom hogy mennyire fog újdonságnak hatni amit írok, de köztudomásu dolog az, hogy amíg a férfiak/fiúk inkább a NYILT RIVALIZÁLÁST szokták kedvelni, addig a lányok/nők a SUNYI, alattomos intrikákat-piszkálódásokat szokták előnyben részesíteni...Szóval gyanús nekem az, hogy egyfelöl azt írod, hogy a "fiúk kedvence" vagy, másfelöl meg ugye "piszkálnak" állandóan az osztálytársnőid...Szerintem gondolkozz el olyan eshetőségen is, hogy ez a viselkedésük nem-e ki nem mondott FÉLTÉKENYSÉGBÖL-ÍRÍGYSÉGBÖL táplálkozik-e?Ez esetben állj akkor te is úgy hozzájuk, ahogy "rivális nőkhöz" szoktak állni a hölgyek...
2015. nov. 26. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!