Mit tegyek ha nem bírom krontrolálni magam?
Felszoktak dühösíteni de nagyon azt még ki is szoktam bírni szépen nyugottan nagy levegőt veszek(pedig úgy behúznák neki egy nagyot aki feldühít csak hogy igazgatóit kapnák vagy ilyes mi)bár néha egy ilyen kar hátra tekerős mozdulattal leálitom öket.de az a baj hogy hátam mögött amikór piszkál valaki hirtelen valahogy mindig meg fogom a kezét csak hogy nem veszem észre hogy egyre erősebben fogom akezét csak akkor veszem észre amikór már azt mondja hogy ááá!!!!
És ilyen már sokszór elő fordult pedig nem is akartam bántni azokat az embereket mert néha a barátaim voltak (mert sok barátom van mégis) és én aszt szeretném hogy ne báncsam néha amikór csak szórakoznak, mert én néha már úgy megfogom hogy látszik a kezem nyoma.
És nem az a haj cibálos és ilyen csapkodos gyenge lány vagyok hanem az aki kézizik,focizik,táncol, és régen zongorázott,gitározott és kosarazott
Szoval nem az a hisztis lány félevegyok aki még a sportot sem meri ki probálni.😃😂😃😄😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!