Anime fanok! Hogy nézzen ki az anime karakterem?
ilyesmire gondolsz? [link]
egyébként én a karakter kinézetét nem úgy képzeltem el hogy jajj de cuki hanem hát... nem is tudom mihez viszonyítani mert nem láttam még szinte egy ilyen stílusú női karaktert sem...Leegyszerűsítve a személyisége olyan fiús. Még annyi bajom van hogy nem tudok milyen ruhát hozzá kitalálni, mert ugye iskolában egyen ruhában kell lenniük szóval nadrágot nem rajzolhatok rá a szoknyákat pedig utálom de hát ha muszáj akkor ahhoz is mondhatnátok ötleteket sajna nem vagyok kreatív :c
Értem mi a probléma; de szerintem nem a ruha a fontos itt; maga a karakter cselekedetei teszik majd őt igazán fiússá. Fontos a szóhasználat, amikor beszél/valamit tesz, azt hogyan teszi. Ezeket igyekezd fiússá tenni; lehet szoknyában, nadrágban; ha a személyisége fiús, akkor annak is fog tűnni még rózsaszín unikornisos pulóverben is.
Sajnos én sem találtam olyan karaktert, amilyet elképzeltem a lányhoz ezért élő személyek képeit tudom inkább példának felhozni.
Egy-két rajzoltat is találtam, de ez sem olyan, amilyet én úgy el tudnék képzelni, ami illene a leírásra, de ezek közül össze tudod szerintem válogatni; egyikről a haj másikról az arc meg stb :D
Ez az összeállítás így pl nekem kicsit fiúsabb megoldás az egyenruhák közül: bő pulóver/kardigán
[link] << itt meg pl az oldalsó rövid hajjal; szoknyába van meg kis cuki egyenruha, mégis olyan fiús hatású; az ingje kilóg és nagyobb is mint kellene, haja rövid szóval szerintem tök pasis beütésű, nekem legalábbis.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!