Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs hang! Sárga kérdöjel!?

Nincs hang! Sárga kérdöjel!?

Figyelt kérdés
Windows xp operácios rendszerem van a gépen probáltam fel tenni drivereke a hanghoz de nincs rendszer hang se zene hang meg semmi és az eszköz kezelöbe (sajátgép,tulajdonságok,hardver,eszközkezelő) sárga kérdöjel van a hang és video vezérlönél... Mi lehet a baj ?? Alaplap A8V-VM

2015. nov. 20. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Innen szedd le az audio drivert, hátha jó lesz:

[link]

2015. nov. 20. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
meg probálom de ha nem jo akkor lehet hogy a hang kártyám nem jo ?? vegyek bele ?
2015. nov. 21. 07:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Elinditom a telepitést és ezt irja ki.

Installation filed the audio driver files do not support your computer hardwer

Note:If you uninstalled audio software without restarting your PC,restart now then run this setup again

2015. nov. 21. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Alaplapra integrált hangkártyád van, vagy külön hangkártyád?

Működött már korábban a hang?

Próbáld letörölni a jelenlegi drivert, indítsd újra a gépet és próbáld még egyszer feltenni a drivert, amit küldtem. Ha nem megy, akkor vagy másik driver kell hozzá.

Ezt próbáld még meg: [link]

2015. nov. 23. 17:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Integrált a hang kártya és mikor meg vettem egyszer se volt hang bármit probáltam.. azt is probáltam amit másodszorra írtál de semmi... de most el kértem egy hang kártyát kölcsön kiprobálni hogy mi lessz és igy már volt hang akkor az integrált az vagy rossz vagy én nem tudom...
2015. nov. 24. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld még ki:

[link]

Az előző véletlenül a 64 bites windows xp-hez való driver volt, ez a 32 biteshez van.

2015. nov. 25. 09:33
 7/7 A kérdező kommentje:
láttam hogy 64 bites és én 32 bitest szedtem le
2015. nov. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!