Mi a véleményetek az I (L) Haiti-s pólóról, amit a NewYorker-ben lehet kapni?
Figyelt kérdés
Szerintem annyira pózerkedős póló. Kétlem, hogy mindenki azért veszi meg, mert átérzi a dolgokat, ez is csak egy divat. Vagy netalán a befolyt pénzt eljuttatják Haiti-re?2010. márc. 20. 16:08
1/8 anonim válasza:
Pont tegnap láttam. Undorító, hogy még ebből is pénzt akarnak csinálni a sok kis divatmajom által, aki eddig azt sem tudta hol van Haiti.
2/8 anonim válasza:
Egy kis tájékozottság nem ártana. De majdnem biztos vagyok benne, hogy minden említett üzletben, fel van tüntetve ott, ahol a pólók kaphatók, hogy a póló árával támogatod a rászorultakat. Ne lássuk már mindenbe csak a rosszat.:)
3/8 anonim válasza:
Az tény, hogy a befolyt pénz egy része eljut Haitire (állítólag...). Maga a kezdeményezés jó, de nekem hányingerem van a New Yorker stílusától, meg a feliratos pólóktól, de lesz elég divatos fiatal, aki megveszi.
4/8 anonim válasza:
Ez teljesen ránk vall. Pesszimizmus, fikázás, rossz hangulat keltés, és mindezt csak egy mondatban.
I (L) Magyarország. Egyébként nekem sem tetszik a másik utcában Marika néni boltja. De azért is odajárok, hogy mindenkivel megosszam mennyire rossz.:) A kérdéshez sok köze nincs, de én megosztottam, nem gyöngéden. Valaki még pesszimizmus?
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem szidtam a boltok... Mivel az egyik kedvencem a NewYorker.
2010. márc. 20. 20:43
6/8 A kérdező kommentje:
boltot*
2010. márc. 20. 20:44
7/8 anonim válasza:
Nekem tetszik a póló.
És együtt érezni mért lenne divat?
8/8 anonim válasza:
Én ma vettem és szerintem jól is néz ki + az a tudat, hogy segítettem jót tesz. :] Azért nem kell mindig rosszra gondolni, hogy jaj, biztos benyúlják...
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!