Mikor lesz vége a Naruto fillereknek?
Figyelt kérdés
Kezd már nagyon idegesítő lenni, hogy Madara harc helyett beraknak ilyen semmilyen részeket... Nem szeretném, hogy gyorsan vége legyen a Narutonak, de akkor is idegesítő ez a rengeteg filler rész. Nagyon várom a Borutot is, de az még odébb van. Szóval, szerintetek mikor lesz vége a filler részeknek?2015. nov. 17. 00:17
1/2 anonim 

válasza:

Soha! :D Amúgy viccen kívül,szerintem még 3-4 max 5 rész lesz.A mostani filler csak Neji miatt és a maszkos csávó miatt "jó".
2/2 A kérdező kommentje:
Szeretem minden téren Narutot, bár kezdi kicsit kicsapni nálam is a biztosítékot. Meg jó is látni Nejit, de... Jobb lenne a történetet folytatni ahonnan befejezték. Remélem nem lesz igazam, de én úgy tippelek, hogy jövőre fogják folytatni. Kihúzzák kb.: 500. részig és annyi. Közben azon imádkozom, hogy Borutoban nem lesz ennyi filler :)
2015. nov. 17. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!