Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megéri venni iPod Shuffle-t?

Megéri venni iPod Shuffle-t?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy mp3 lejátszót, és én egy olyanra gondoltam , mert az tetszik , de amikor megláttam az árát, összeszorult a szívem :D (félreértés ne essék, semmi köze nincs, hogy Apple, ha Csing-Csáng-Csung márkája lenne , akkor is tetszene)

2015. nov. 16. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Apple nem azoknak gyart, akiknek ugy kell osszekuporgatni a ravalot. Ha nem tudod kifizetni, vegyel olcsobbat, ennyire egyszeru. Most biztos jonnek az Apple fanboyok, hogy "DE HAT AZ EGY IPOD", meg hogy "URISTEN MENNYIVEL JOBBAN SZOL", de az igazsag az, hogy normal korulmenyek kozott garantaltan nem hallod meg a kulonbseget.
2015. nov. 16. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem. Nem azért mert apple, vagy 20e forint. Hanem azért mert nincs 2gb tárhelye. Azzal mit kezdjen az az ember akinek van 100gb zenéje? Régi fajta 160gbos ipodnak van értelme
2015. nov. 16. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg semmi értelme 160 giga zenét tenni egy Ipodra, hiszen egy út során úgysem hallgatsz meg annyit. Sokkal egyszerűbb egy pár gigásra otthon pakolgatni a zenéket, mindig amilyen tetszik. De ezt neked kell eldönteni kérdező. A shuffle-nk ugye nincs kijelzője, ez is egy szempont, h zavar-e, ha nem latod mit hallgatsz. Igaz a 4. generációsnak még az is van :D Nekem 3. gen van, én azért választottam, mert minél kisebb kütyüt kerestem zenehallgatásra. Az még ellene szól, h (mivel no kijelző) nem vagy tisztában az akku töltöttségével, plussz ha ko lesz a géped, nem tudsz rá zenét tenni, tölteni is csak valami alternatív megoldással, ha meg újra kell rakni az Itunes-t, az Ipodot is formázni kell, ergo elveszik a zene. Remélem tudtam segíteni. :)
2015. nov. 21. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Kinek a pap, kinek a paplan.

Én a 64GB-os sd kártyával szenvedek, hogy alig fér el rajta pár mp3

2015. nov. 21. 18:51
 5/5 anonim válasza:

Megéri de semmiképp nem újat. Jelenleg 14-15 ezer körül van az új ára.

Ismerősömnek 4 éve van 2. generációs ipodja, eddig soha nemvolt vele gond, így elég strapabírónak tűnik.

Én most vettem 4. generációsat, de használtan, így megúsztam 6500-ból, ami már reális ár.

Nem Apple fan vagyok, de súlyzós edzéshez valami kicsi és könnyű kellett amit bárhova oda tudok csiptetni.

És ez arra tökéletes.

Mellesleg a 2 GB-ra felfért 380 zeneszám, ami átlag embernek több mint elég.

2016. jan. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!