Denesreka kérdése:
Ebyen miert von le minden vasarlas elott 289ft-ot?
Figyelt kérdés
most regisztraltam az ebayre, akartam venni egy tollat beirtam az adatokat ramentem h fizetes es latom h kapok egy smst levont 285ft-ot es utana levonta a toll arat is ugyanez megtortent egy tolltarto vasarlasanal is. Miert van ez?2015. nov. 15. 23:37
1/6 anonim válasza:
az ebay nem von le semmit.
Nem a bankod vonta le a tranzakcios adot?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ezert nem is ertettem.
2015. nov. 16. 08:17
3/6 anonim válasza:
1x von le a paypal (elvileg,bár én nem tapasztaltam) 400ft-ot! Max postaköltség lehet...de amughy nem vonnak le
4/6 anonim válasza:
van Paypal szamlad? Osszekapcsoltad a bankkartyaddal?
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs. :/
2015. nov. 17. 18:18
6/6 anonim válasza:
akkor lehet hogy azert
tessek Paypalt letrehozni es hozzarendelni egy bankkartyat
DE!
Mindenekelott guglizd ki hogy Paypal hasznalat es olvasd el mert aztan johetsz vissza segitseget kerni mert valamit elszurtal. Jobb tudni mit kell csinalni mielott nekiesunk es csinaljuk, nem? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!