Szeretnék nyerni a lottón, de ahhoz kell idegentől 5 számjegy, írnátok?
Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 12:36
11/15 anonim válasza:
Ja, bocs, 5 különböző. Az első butaságot írt az 5 egyessel.
12/15 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss,de az aki öt 1-t írt,az miért lenne normális,hiszen világosan van fogalmazva,hogy lottó számok kellenek.A gépit ismerem,de nem gépit akartam.Nem 1000Ft.-ot fogok küldeni nagyobb nyeremény esetén,hanem minimum 100 000-et.Ha nagyon nagyon sokat nyernék,akkor ennél is többet.Jó lenne,ha segítenének az égiek is,s akkor nektek is lenne pénz belőle.Szép estét,kedves Embertársaim itt a Gyakorin!
2015. nov. 17. 21:46
13/15 anonim válasza:
"az aki öt 1-t írt,az miért lenne normális"
Ki mondta ezt?
Én is azt mondtam, hogy az nem jó válasz.
Amúgy kiszámoltad, hogy a 100000 ft az mekkora része a milliárdoknak? Igazán nagylelkű vagy, nem?
Ilyen esetben az abszolút minimum, amit illik adni, a nyeremény tizede.
14/15 A kérdező kommentje:
Figyelmen kívül hagytad az értő olvasást,ugyanis sok pénz nyerése esetén 100 000,milliárdoknál,nyilván több pénzt fogok küldeni nyerés esetén.
2015. nov. 18. 13:07
15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nyertünk.Minden jót mindenkinek!
2015. nov. 22. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!